Realiteti, Bodhidharma

Bota që ju të gjithë shihni rreth jush është më së shumti një projeksion i mendjes tuaj. Kur mendja zhduket plotësisht, ju do të shihni një botë krejtësisht të ndryshme. Pasi të gjitha projeksionet zhduken, mbetet vetëm realiteti, realiteti objektiv. Jeta është vetëm një shkollë dhe derisa ju të mësoni ....

Comments Off on Realiteti, Bodhidharma