Share on Facebook Share on Twitter Share via e-mail Print

Adresa: Plazh Durrës,100m para Rrotës së kuqe   E - mail : oshoshqip@hotmail.com

Studio e meditimit dhe jogës “ Mystic Rose” Durrës

Vizioni i Studios“Mystic Rose”

Pamje nga qendra jonë

Programi & teknikat

 Suspendisse potenti.

Revista “Mystic Rose”

Studio"Mystic Rose"në facebook dhe twitter

Linke të tjera102 - revistamysticrose

Artikuj nga revistat

Arketipe

Gurdjieff

Zarathustra

Eckhart Tolle

Rruga e luftëtarit

Revista Nr. 1

Revista Nr.2

Revista Nr.3

Revista Nr.4

50-studio mystic rose

Mystic Rose Studio

 Suspendisse potenti.

Artikuj

Mitologji

Yoga sutra

Shkencë, kuriozitete

Artikuj nga revistat

Ozenrajneesh

Swami Rajneesh

Ky website është ndërtuar nga Swami Dyan Mouni dhe bazohet në vizionin e Oshos dhe Swami Rajneesh për një zhvillim të ri dhe multidimensional të qenies njerëzore

Libri i sekreteve

Refleksione

Mjete

Muzikë meditimi Relax videos Teknika meditimi Ozen Rajneesh Osho on  ....... Ç'është meditimi "Mystic Rose" Studio Kush jemi ? Kontakt Revista Mystic Rose
"Mystic Rose" program "Mystic Rose" Foto Mystic Rose Studio Yoga, meditim, qi gong

Ki besim te vetja jote, nuk ka nevojë të luftosh, jemi të gjithë pjesë e ekzistencës

Lindim si dallgët në oqeanin e gjithësisë dhe sërish shkrihemi në këtë oqean

Për një çast shijojmë erën dhe driten e diellit dhe pastaj zhdukemi

Prandaj jetoni me gëzim të pafund dhe vdisni me gëzim te pafund

Për këtë ju ftoj me zë të lartë që të keni guxim dhe të dilni në dritën e diellit,

të dilni nga shpella e errët e kohës, zakoneve të vjetra dhe

nga gjumi juaj shumë, shumë shumë i gjatë

Dhe kur një ditë të jeni zgjuar jeta juaj do të jetë një bekim.Meditimi rruga e lashtë  e shpirtit njerëzor

Osho një fillim i ri i historisë njerëzore

SWAMI RAJNEESH

Rajneesh i njohur si njeriu që ecën ngadalë arriti samadhin në vitin 1986 dhe pas 17 vjetësh të kaluara në qetësi në Himalaya ai u kthye prapë në këtë botë duke shprehur mirënjohje të thellë për maestron e tij Oshon. Eksperiencën e tij të brendshme ai e shpreh nëpërmjet meditimit, festimeve dhe satsangut në mbrëmje kudo që ai shkon.

Gjithashtu ai ndan me njerëzit edhe eksperiencën e thellë meditative të qetësisë që të jep vipasana dhe që ndihet fuqishëm si vibrim rreth e rrotull tij.

Përveç vipasanës ai ofron edhe tranzendance dhe quantum dive si metoda për të hyrë në thellësitë e qenies së brendshme të njeriut

Me pak fjalë një mistik dhe një dishepull i  jashtëzakonshëm i Oshos që vazhdon ta mbajë zjarrin të ndezur.

 

Meditacioni nuk është diçka që mund të bëhet por është një gjendje e ekzistencës tonë. Ajo që mund të bëhet janë teknikat e ndryshme të meditacionit që kanë si qëllim krijimin e një hapësire brenda nesh për të bërë të mundur që meditacioni të ndodhë. Shumë teknika meditacioni synojnë këtë gjë dhe janë një ndihmë shumë e madhe .....

Teknikat e meditimit janë 112. Ato vijnë nga lashtësia dhe janë përmbledhur në një libër të quajtur Libri i Sekreteve. Teknikat janë të përshtatura për të gjithë njerëzit dhe gjithë llojet e mendjes njerëzore. Osho bazuar te ky libër përshtati disa teknika për mënyrën e jetesës dhe njeriun e ditëve të sotme i cili kalon një pjesë të mirë të kohës nën stres .....

Studio "Mystic Rose" është një studio meditimi e krijuar sipas vizionit të punës së Oshos. Aty punohet me teknika nga Osho, nga Tibeti, nga shamanët etj. Përveç kësaj punohet edhe me jogën dhe me qi gong që janë dy metoda të tjera me të cilat njeriu mund të punojë me vetëdijen e tij. Shpirti njerëzor ka lindur për të fluturuar ……

Revista "Mytic Rose" është një projekt i lindur në nëntor 2013 dhe është një revistë online kushtuar vetëdijes dhe shpirtit njerëzor. Artikujt janë materiale të marra në shumicën e tyre nga urtësia e maestrove më të mëdhenj që kanë ecur mbi Tokë, por ka edhe kuriozitete shkencore, poezi dhe shumë të tjera .....

Për më shumë klikoni …

Për më shumë klikoni …

Për më shumë klikoni …

Për më shumë klikoni …

Çfarë është meditimi?
Revista "Mystic Rose"

Studio "Mystic Rose" Durrës

Teknikat e meditimit

Studio "Mystic Rose"  osho on .......

Eckhart Tolle

Rumi

Gurdjieff

more info will be available soon on this link